14.10.19 – TARRAGONA • Tarragonès

L’Ajuntament de Tarragona ha suspès tota la seva activitat institucional arran de la sentència del procés

0
71

L’equip de Govern condemna la sentència "perquè no posa a presó els líders socials i polítics del nostre país, sinó també els nostres ideals"


©Ajuntament de Tarragona.

El portaveu de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, condemna la sentència del Procés, que s’ha donat a conèixer aquest matí. “El dia és greu. Avui es confirma que no només es posa a la presó els líders socials i polítics del nostre país, sinó també els nostres ideals. Condemna absoluta a la sentència, perquè som un ajuntament compromès”.

Puig també ha fet una crida a la mobilització pacífica. “Som gent de pau i no deixarem que ens posin l’etiqueta de violents”. I ha afegit: “Que quedi clar que això no va de persones independentistes ni unionistes, va de democràcia. Abans que res som democràtics perquè la democràcia és la solució, no ho és ni els jutges, ni la policia, ni la presó”.

L’Ajuntament de Tarragona ha suspès tota la seva activitat institucional i, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà -de viatge fora del país- s’afegirà demà a les mostres de rebuig a la sentència.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.