L’informe de partidaris del Pacte 2022 ja està disponible!

0
3572

Els partidaris del Pacte actuen als seus territoris i àrees d’especialització (per exemple, energia, medi ambient, aigua, aire) i a diferents nivells de govern (per exemple, europeu, nacional, regional o local) per promoure la iniciativa del Pacte d’alcaldes i donar suport als seus signants.

Continuar conscienciant sobre la pobresa energètica, augmentar les capacitats d’adaptació al canvi climàtic i l’accés al finançament, així com els reptes relacionats amb la manca de recursos econòmics o les dificultats per contractar personal tècnic són només alguns dels missatges que els partidaris han compartit en aquest informe.

L’informe també ofereix exemples de les activitats realitzades pels partidaris del Pacte per promoure el Pacte, augmentar les capacitats dels signants i reforçar la governança multinivell en polítiques climàtiques i energètiques.

Els partidaris del Pacte són organitzacions sense ànim de lucre com associacions d’autoritats locals i regionals, xarxes, agències energètiques locals i regionals, ONG amb capacitat per promoure el Pacte dels Alcaldes i mobilitzar i donar suport als seus membres i/o governs locals per assolir el Pacte d’objectius dels alcaldes.

Llegeix l’informe

Consulteu la llista de partidaris del Covenant i com esdevenir-ne!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.